Artikeln innehåller köplänkar

Bäst i test: Bb-cream och cc-cream 2019 - här är vår favorit

Makeupkräm som täcker, ger fukt, lyster och skydd – det är precis vad BB-krämen gör. Kusinen CC-cream täcker mer och korrigerar hudtonen. Här är är testpanelens favoriter!

En mängd produkter har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets bästa produkter.

1. CC color correcting creme, Lumene

Betyg: 5

Lätt och smickrande färgutjämnare som matar huden med fukt under dagen. Passar alla hud­typer och ger bästa sortens täckning utan att hyn liknar en halvgräddad pannkaka. Läs mer och köp här.

2. CC+ your skin but better spf 50, IT cosmetics

Betyg: 4+

Det som står på tuben är helt sant: ”full coverage cream”. Krämen är lättare än en täckande foundation, men döljer ändå allt som du vill dölja. Resultat: naturligt jämn hy! Läs mer och köp här.

3. Budgetkap! CC c’est magic spf 20, L’Oréal 

Betyg: 4+

Silkeslen CC-kräm som ger verklig valuta för varje krona. Den gröna tonen försvinner på huden men täcker varje rodnad utan att du ser det minsta spacklad ut. Känns lätt och skön! Läs mer och köp här. 

4. Illuminating supple blemish cream spf 40, Klairs

Betyg: 4

Härligt fyllig BB-kräm som känns ovanligt vårdande. Snäll täckningsgrad passar dig som vill att naturliga skiftningar ska anas. Finns tyvärr inte för mörkare hudtyper. Läs mer och köp här.

5. Glow time full coverage BB-cream, Jane Iredale  

Betyg: 4

Superlystrig BB-kräm med suverän täckning och som samtidigt ser till att din hy får glow som aldrig förr. Prislappen är ganska hög, men krämen är rent beroendeframkallande. Innehåller dessutom solskydd. Läs mer och köp här.

6. Tinted moisturizing cream spf, Idun

Betyg: 3+

Den här näringsrika fuktkrämen har pimpats med smickrande pigment och är ett bra val för dig som ­föredrar naturlig hudvård. Obs: Inne­håller inget solskydd. Läs mer och köp här. 

7. BB bronze & glow spf 12, Isadora

Betyg: 3

BB-kräm och primer som ger en lätt, solkysst lyster. Ger lätt återfuktning och ett utjämnande sommar-filter men täcker inte tillräckligt för att blemmor och röda partier ska ­försvinna. Läs mer och köp här. 

Fler test från amelia-redaktionen

Bästa primern 2019

Bästa ansiktsmisten 2019

Fixeringspuder 2019

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!