ANNONS

Innehåll från Bonnier bookery

Spänning, dramatik och feelgood – njut av höstens bästa ljudböcker!

Älskar du också att försvinna in i en gripande berättelse? Spana in dessa ljudboksnyheter: En Stockholmsthriller, en psykologisk spänningsroman och en härlig historia om vänskap, mod och hästar.

1. Nagelbitare om mördarjakt under julhandeln: "Tick tick boom" av Johan Rosenlind och Lotta Fritzdorf

Mannen bakom tv-succén Vår tid är nuJohan Rosenlind, har skrivit en tajt bladvändarthriller med hög samtidskänsla tillsammans med Lotta Fritzdorf.

Mitt i julruschen utsätts Stockholm för en serie extrema våldsdåd. Den erfarna kriminalkommissarien Maria Larsson har aldrig tidigare jagat en lika hänsynslös mördare. Vem är han och vad är han ute efter? Han verkar dessutom inte särskilt rädd för att bli upptäckt, utan lämnar en rad spår efter sig. Det blir en katt-och-råtta-lek som till sist får sin brutala avslutning. Provlyssna på "Tick Tick Boom" här.

2. Ett enda snedsteg riskerar att rasera allt: "Det största sveket" av Karin Aspenström

En psykologisk spänningsroman med dramatiska vändningar. En enda natt. Det är allt hon begär. Sedan Marja fick barn har hon inte fått sova många timmar i sträck. Hotellnatten ska bli den ultimata lyxen, äntligen sova ensam i en stor säng utan att bli väckt. Men det känns tomt. Ett glas vin måste hon väl få unna sig? Ett glas blir flera, och den unge mannen i baren är både trevlig och intressant att samtala med. Plötsligt befinner de sig på hans rum. Men skuld och ånger är nära att övermanna henne när hon återvänder till familjen dagen därpå. Och det är bara början på den katastrof som snart hotar att krossa hela hennes tillvaro. Plötsligt befinner sig Marja i en mardröm där livet hos de hon älskar mest står på spel. Provlyssna på "Det största sveket" här.

3. Varmt och innerligt om ensamhet, mod och vänskap: "Den goda fen" av Inger Frimansson

"Den goda fen" är en feelgood i stallmiljö, en nära berättelse om ensamhet och vänskap och om att våga trotsa sina egna rädslor. Och framförallt: om friheten i att rida och kärleken till de stora djuren. Först förstår inte Agneta vad det är hon hör. Ett plågat läte någonstans ute i mörkret. Snart möts hon av minnena från ungdomen: friheten, stallgemenskapen – och olyckan som satte stopp för allt. I en annan ände av grönområdet är Sylvia förtvivlad. Hon har nyss förverkligat drömmen och köpt en egen islandshäst. Men allt håller på att glida henne ur händerna. Och nu är hästen försvunnen. Provlyssna på "Den goda fen" här.

Du hittar böckerna hos prenumerationstjänsterna Nextory, Storytel och Bookbeat.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Bonnier bookery och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!