Våren blir glassig!

Det är alldeles snart helg, och SMHI säger sol på fredag och lördag! Vad passar bättre än att fira vårens antågande med en glassnyhet? Vi har testat allihop!

Ben & Jerry’s Peanut Butter Cookie Dough 

"Snickerskänsla.Vaniljglass, jordnötssmör och kakdeg med ett tjockt lager av choklad med kakbitar i. Smakar fantastiskt. Jättegod, men lite för söt." Pris: 26 kr.

Cornetto Bröllopsstruten 

"Bröllopsfeber. GB-gubben Clovve gifter sig med söta Clovina. Nu lanserar GB Cornetto Bröllopsstruten för att fira. Övre delen av glassen består av en kolaglass med chokladsås och på toppen en stor chokladdoppad nöt. Struten är fylld av vaniljglass och pecannötter. Lite för söt blir betyget."  Pris: 25 kr

Magnum Temptation Fruit

”Delikat. Vaniljglass med fyllning av friska tranbär och rikligt med bitar av riktigt mörk choklad Efter att ha ätit glassen känner man sig lagom mätt, fräsch och “nyttig”. God och ger sommar-längtan!” 22 kr.

Magnum Hazelnut

”Magnum-klass. Mjuk fylligt gräddig nötsmak i glassen kontra krispig chokladdragering. Minus för att det är för lite kakaosmak i chokladen. Bäst med Magnum är första “bitet”, och den här klarar också provet och håller Magnum-klass.” Pris: 18 kr.

Solero Pineapple

"För fruktälskaren. En fräsch isglass med ananassmak och fruktiga ananasbitar som kyler ner när det är som varmast." 10 kr.

Ice Cool Guitar

"Perfekt för ditt barn. Gitarrformad glass av choklad- och vaniljsmak. Fluffig i konsistensen men glasspinne av plast drar ner." 13 kr.

Crazy Gum

"Artificiell. Smiley-glass med tutti-frutti-tuggummi med jordgubbssmak. Poppande godis med bruseffekt i pinnen."  Pris 13 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!