Ursäkta, vad sa du? Nyhetsankarets chockerande kommentar till homosexuelle sportstjärnan

Den amerikanske football-stjärnan Michael Sam har precis berättat i en stor intervju att han gillar killar, men att han hoppas att det inte kommer att bli ett problem för hans framtida karriär som spelare i amerikanska footballigan, NFL. Då reagerar sportjournalisten Dale Hansen med att kommentera Sams bekännelse på ett oväntat sätt.

Nyhetsankaret tar i klippet upp exempel på vad den skandalomsusade NFL-ligan tillåter för spelare att göra utanför planen utan att deras karriär som spelare påverkas, bland annat att det är okej med innehav av droger, kvinnomisshandel, prostitution, våldtäkt och att ljuga för polisen. Men att vara gay...

Att Michael Sam är den första öppet homosexuella NFL-stjärnan kan vara obekvämt, säger nyhetspresentatören Dale Hansen i TV. Men vad är det han säger sen? Titta. 

 

Här kan du se intervjun när footballstjärnan Michael Sam berättar om sin homosexualitet och om kärleken till sporten. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!