Se sonens reaktion när han återförenas med sin mamma – det här är så fint!

Vilken otrolig reaktion! Jeffrey hade inte träffat sin mamma på tio år när hon plötsligt står framför honom. Den två meter långa mannen förvandlas till en liten pojke när han får syn på sin mamma, så fint!

När Jeffrey kom hem från sitt jobb som snickare hade han ingen aning om vilken överraskning som väntade på honom. Innanför dörren står hans bror Axel, som han inte träffat på fyra år och i vardagsrummet gömmer sig hans mammaMadeline som han inte har träffat på tio år. Jeffrey bor i USA med sin tjej och deras bebis, och hans mamma bor i Gabon i västra Centralafrika.Pengar, det långa avståndet och att få visum har stått i vägen för Jeffrey och hans mamma men nu äntligen gjorde hon den23 timmar långa resan för att träffa sin son.

Jeffreys tjej, som filmar klippet, hade fått reda på dagen innan att både Jeffreys bror och mamma skulle komma och överraska:

– Jag städade huset och sa ingenting till Jeffrey. Han och hans mamma hade pratat mycket via telefon och videosamtal men tio år är en lång tid att inte träffa varandra på.Efter att vi fick vår son Christian, som är hennes första barnbarn, var hon tvungen att komma, skriver hon i texten till klippet.

Först upptäcker Jeffrey bara sin bror, men ser inte sin mamma som gömmer sig bakom väggen.

När han får syn på sin mamma han inte sett på tio år är lyckan total!

Se hela klippet här:

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Läs också:

När pappan öppnar sin present faller han i gråt – här är filmen som engagerat hela nätet

"Så ser mamma ut nyvaken" – 6-åringens brutalt ärliga bild roar hela världen

Leo hyllar sin döda mormor – på det finaste vis vi någonsin sett

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!