Se när Alicia Vikander blir bjuden på kräftskiva (och dricker nubbe i amerikansk tv)

Sensommar innebär kräftskivetider, och inte vill man missa en riktigt bra fest bara för att man bestämt sig för att flytta utomlands? När vår svenska superstjärna Alicia Vikander besökte Jimmy Fallon beslutade han sig för att bjuda henne på, så nära man kommer en svensk kräftskiva.

Svenska skådespelerskan Alicia Vikander skördar framgångar i USA – och allt hon rör vid blir till guld. Men efter allt hårt slit så kan det vara härligt att koppla av också – varför inte med en fest?

Läs mer: 11 anledningar till att kräftskivan är den sjukaste traditionen

I samband med att Alicia Vikander besökte Jimmy Fallons talkshow förra sensommaren så passade hon på att visa den amerikanske värden samt publiken hur vi svenskar festar till det, både på midsommar men framför allt i kräftskivetider. De drar på sig varsin partyhatt, ställer fram två nubbar och sjunger därefter ”Helan går” tillsammans (i Jimmys fall går det lite sådär....).

Har du inte sett det här redan klassiska klippet så bör du se det nu!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra och följ amelia på Facebook!

Mest läst just nu

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!