Se Lisa Ekdahls version av "If only you" – wow vilka känslor!

Tårarna längs Danny Saucedos kinder kunde inte sluta rinna när Lisa Ekdahl tolkade hans låt i "Så mycket bättre". Texten och musiken berörde verkligen kvällens huvudperson: – Jag försökte hålla en fasad av att jag mådde jävligt bra men i mig så mådde jag fruktansvärt dåligt.

Redan i förra veckans avsnitt var det en krispig stämning när Danny berättade att han som barn stått utanför Lisas dörr på Södermalm i Stockholm och knackat på. När Lisa i kvällens avsnitt klingade i glaset och berättade att hon valt att sjunga låten "If only you" var förväntan stor.

Titeln blev "Om bara du" och låten till en känslosam version på svenska där speciellt orden "håller upp en fasad" träffade Danny hårt:

– Jag försökte hålla en fasad av att jag mådde jävligt bra men i mig så mådde jag fruktansvärt dåligt. Om jag tittar på när jag var programledare i Melodifestivalen så ser jag inte mig själv. Det är en tom blick.

Se hela Lisas version "Om bara du" här:

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

8 fantastiska citat från Lisa Ekdahl i "Så mycket bättre"

Jill Johnsson hyllar sin mans ex: "Den här låten fick mig att börja tänka på vem jag bryr mig om"

Här framför Tommy Nilsson sin känslosamma sång till dottern (får hjälp av Little Jinder)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!