"Gör henne vackrare" – se när den här kvinnan photoshoppas i 18 olika länder

Onlinedoctorbad bildbehandlare från 18 olika länder attgöra den här kvinnan "så attraktiv som möjligt". Resultatet blev riktigt intressant.

Det var den här bilden som bildbehandlarna skulle förvandla för att "bättre stämma överens med skönhetsidealet i ditt land".

Uppdraget gavs till 15 kvinnor och tre män i 18 olika länder, för att se hur deras bild av skönhet skilde sig från varandra.

"Vi fokuserade på kvinnliga grafiker, eftersom vi ville ha en kvinnas syn på vad som ses som vackert i hennes kultur och bättre förstå vilken press de utsätts för," skriverOnlinedoctorpå sin hemsida.

Här är resultaten:1. Nederländerna2. Colombia3. Kina4. Rumänien5. USA6. Storbritannien

'7. Ukraina8. Sydafrika9. Filippinerna10. Italien11.Mexiko13. Syrien14. Venezuela15.Serbien16. Argentina17. Egypten18. Peru... och här ser du alla bredvid varandra:

Även om varje bild bara visar en persons åsikt (ochPhotoshop-skicklighet) såsäger resultaten en hel del om de skönhetsideal vi lever med.

Vill du se mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!