Sanna Nielsen är ny bloggare på amelia.se – ” Jag ser det som att skriva en dagbok”

Från och med i dag tisdag börjar den folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen blogga hos oss på amelia.se. Vi är både glada och stolta över att en av Sveriges främsta artister ska börja blogga hos oss.

Vem Sanna Nielsen är har väl inte undgått någon om man inte legat gömd under en sten. Hon slog igenom med låten ”Till en fågel” för 20 år sedan och är numera en av Sveriges främsta artister. Hon har vunnit Sveriges största musiktävling ”Melodifestivalen” med låten ”Undo” och kom då också på en tredjeplats i ”Eurovision Song Contest”.

Men det är inte bara musik som Sanna har sysslat med, hon ledde även ”Melodifestivalen” tillsammans med Robin Paulsson 2015 och i somras såg vi henne debutera som programledare för ”Allsång på Skansen”. I vinter är det även Sanna som håller oss sällskap på julafton då det nyligen avslöjades att hon blir årets julvärd i SVT.  Med denna korta men ack så viktiga presentation vill vi hälsa Sanna välkommen och dessutom ställa några snabba frågor.

Foto: www.ragnvid.com

Hej Sanna, hur är läget med dig?

– Det är kanon!

Vi är så glada att du ska börja blogga på amelia.se, hur tycker du att det känns?

– Det känns så roligt att få börja blogga hos er! Jag har alltid haft en kärlek till tidningen så jag är glad att jag får förtroendet.

Vad kommer din blogg handla om?

– Min blogg kommer handla om allt möjligt, men framförallt vill jag ta med mig läsarna in bakom kulisserna. De får följa med mig på jobbet, in i min vardag och hur jag tänker kring vissa ämnen.

Vad är det roligaste med att blogga?

– Jag ser det nästan som att skriva en dagbok. Det är kul att få dela med sig och att kanske få visa lite andra sidor av vem jag är.

Hur privat kommer du bli?

– Vi får se. Jag har faktiskt inte bestämt mig riktigt. Jag värnar om privatlivet, men det är också svårt att hålla det helt utanför när man har en blogg. Däremot så känner jag att när jag skriver något, vare sig det är privat eller ej så blir det mina ord och ingen kan ändra på det. Det är skönt.

Hur ser en vanlig dag ut för dig? 

– De kan se så olika ut. Det beror på vad det är för jobb jag ska göra, men just nu spelar jag revy på Oscarsteatern och då ser oftast en föreställningsdag ut för mig på så sätt att jag försöker sova till 9, äter frukost i lugn och ro. Svarar på lite mail, sticker iväg och tränar, käkar lunch med min manager och sen är det dags att vara på teatern för smink och peruk innan det är dag för revy. Tar pendeln hem efteråt och är hemma vid 22.45. Sätter mig oftast i soffan, äter något gott och sen somnar jag som en stock.

Härligt Sanna, och så roligt att du börjar blogga hos oss!

Ni kan hitta Sannas blogg här 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!