Robbie har aldrig flugit – då tar storebror med honom på en underbar åktur

Lille Robbie McMahon från Dublin har alltid drömt om att få uppleva hur det är att flyga. Då tog hans storebror Michael saken i egna händer och tog med brorsan upp i det blå. En flygtur som han troligtvis kommer att minnas under resten av sitt liv.

Robbie McMahon är en glad liten kille. Han är som vilket barn som helst, är glad och lekfull, men en sak skiljer honom åt från andra barn. Han har Williams syndrom. Robbies absoluta dröm har länge varit att få åka flygplan och se världen från upp i det blå.

Robbies stora dröm går i uppfyllelse

Då bestämde sig hans storebror Michael för att uppfylla sin lillebrors önskan och fick låna ett plan. I videon hör man Michael fråga ”Är du redo för att flyga?” varpå Robbie svarar ”Yeah”, väldigt bestämt. Därefter bär det iväg, och Robbie berättar gång på gång hur glad han är, vilket även syns i hans förväntansfulla ögon och breda leende. Tillsammans flyger de över den irländska landsbygden och njuter av varje sekund där uppe.

Försök att inte le när du ser den här videon.

Nä precis, det är i princip omöjligt.

Om Williams Syndrom

Williams syndrom kännetecknas av ett typiskt utseende och beteende, även vissa fysiska symtom samt en utvecklingsstörning med en karaktäristiskt ojämn begåvningsprofil. Den förekommer hos cirka 5 till 10 per 100 000 personer.

Williams syndrom är lika vanligt hos pojkar som hos flickor.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Alltid sen? Det beror helt enkelt på att du njuter av livet :)

13 tecken på att du håller på att bli din mamma

Alfred, 93, tröttnade på äldreboendets aktiviteter – "Jag vill dricka öl i solen"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!