Paret dog direkt efter varandra utan att veta om det

Ni vet historier om äldre par som gått bort med bara månader eller veckor mellan sig? Romantik mitt i allt det sorgliga. Här ärparet som lämnade livet femton minuter mellan varandra utan att veta om det.

De hade varit gifta i 45 år när Tom Shirley, 83 låg på sjukhus för hjärtproblem. Där fick han plötsligt en hjärtattack som han dog av. Hans fru, Naomi Shirley, 75 år, som då var på väg att besöka sin man fick, helt ovetandes om sin mans död, femton minuter senare, en hjärtattack som hon dog av. Femton minuter senare. Paret lämnade alltså livet med en kvarts mellanrum, utan att veta om det.

Den här otroliga händelsen har nu blivit stora nyheter i Florida, där de boddeoch har spridit sig i hela USA. Parets vänner säger bland annat att, trots att det som hänt är så sorligt, är det samtidigt så otroligt romantiskt. Deras son Troy Shirley säger till nättidningen Sun Sentinel:

- Pappa visste inte att hon gått bort, och mamma visste inte att han hade gått bort. Jag förstår det inte, men det är vackert. 

 

Här hittar du hela historien.

Du vill också läsa:

Forskningsbevisen: Så fungerar kärlek – egentligen

Mammorna som fick höra vad deras barn egentligen tycker om dem och det fick dem att börja gråta glädjetårar

Han bloggade om att dejta en tjej trots att han är gift

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!