Nya EM-låten får oss att rysa – HEJA SVERIGE

I sommar är det tänkt att Sverige ska vinna Fotbolls-EM. För att göra det behöver man en riktigt grym låt, och det är precis det Sverige har fått!

Det är succéduon Frej Larsson (Maskinen, Slagsmålsklubben, Far & Son) och JoyM'Batha som har teamat upp och gjort låten "Mitt Team". Och idén till låten, ja, den kommer inte från ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic!

Läs också: Efter elaka skämtet i Melli –nu har Frans fått en hälsning från Zlatan (på riktigt!)

Inte nog med att "Mitt Team" är en riktigt härlig låt, den har dessutom en tillhörande video som är magisk. I den har svenska kändisar och helt "vanligt" folk spelat in när de säger orden "Mitt team".

Bland kändisarna skymtar vi bland annat Lars Winnerbäck, Miram Bryant, Penny Schulman och Carolina Klüft.

Läs också: Här dyker Zaltan upp på en killes arbetsintervju –reaktionen är obetalbar

"Mitt Team" är inte den första låten som var tänkt att bli Sveriges officiella EM-låt. Den första som skrevs för det ändamålet blev nobbad av Zlatan Ibrahimovic.

– Den var inte okej. Jag vill ha en låt som vi kan gå in och slakta till. Efter någon månad kom en låt som klickade direkt. Den ger hela laget och Sverige en push. Den beskriver attityden hos det nya Sverige. Låten har redan vunnit EM. Det är en låt du tar med dig in på planen för att ge 200 procent. Nu återstår bara att vi också vinner, säger Zlatan i ett pressmeddelande från Svenska fotbollförbundet.

Se videon som garanterat kommer ge dig rysningar:

 

HEJA SVERIGE!

Läs också: Barnens tolkning av klassiska kärleksballaden ger vem som helst gåshud

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!