Nu avslöjas hemligheten: Därför skaffade Oprah Winfrey inte barn

Världens mest kända talkshowprogramledare Oprah Winfrey avslöjar nu hemligheten for The Hollywood Reporter bakom varför det aldrig blev några barn i hennes liv.

Oprah Winfrey berättar för The Hollywood Reporter att om hon hade fått några barn hade de inte tyckt om henne.

– De skulle ha hatat mig. Det skulle ha slutat med att de också hade en talkshow där de pratade om mig, eftersom någonting i mitt liv hade blivit lidande och det hade antagligen blivit dem, säger hon.

Hon uppger till tidningen att när hennes bästa kompis Gayle drömde om att bli mamma, drömde hon själv om att bli Martin Luther King.

I dag driver hon sitt eget mediehus med TV-kanalen Own, tv-produktionsbolaget Harpo, magasinet O, the Oprah Magazine och ett eget filmbolag. Bland annat.

Hon har även varit nominerad till skådespelarpriser i USA, men driver också ett ledarskapsprogram för unga kvinnor i Sydafrika som ska hjälpa dem att ta sig fram i näringslivet. Hittills har hon bidragit med cirka 655 miljoner kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!