Foto: Alpha Photo / Alamy/IBL

Yay! Meghan Markle och prins Harry har startat ett Instagramkonto

Vårt svenska prinspar har redan gjort det. Nu följer hertigparet av Sussex, prins Harry och hertiginnan Meghan Markle efter, och startar ett eget Instagramkonto!

Prins Harry

 och hertiginnan Meghan Markle har startat ett gemensamt Instagramkonto! I skrivande stund är det 17 timmar sedan kontot startades, och de har redan hunnit få över 2 miljoner följare.

Hittills har de bara lagt upp ett inlägg med flera bilder:

 

De skriver att de ser fram emot att dela med sig av sitt arbete, sina hjärtefrågor, viktiga tillkännagivanden och att lyfta viktiga frågor.

Det brittiska kungahuset har varit hemliga med exakt datum, men nu är det bara några veckor kvar tills Harry och Meghan ska bli föräldrar. Kanske dyker det upp en bild på Instagram så småningom?

LÄS ÄVEN: Inspireras av Meghan Markles gravidstil! 7 klassiska looks

Vårt svenska prinspar, prins Carl Philip och prinsessan Sofia, har också ett Instagramkonto, där de delar både mer professionella bilder:

 

Och mer personliga bilder:

 

Även prinsessan Madeleine har ett Instagram-konto med en mix av professionella och personliga bilder:

 

Vi hoppas att få se en liknande blandning på prins Harry och Meghan Markles nystartade Instagram-konto.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!