Vinn biljetter till heta och aktuella The Baseballs!

Känner du att det saknas lite rockabilly-sväng i ditt liv? Kolla då in det här. Det tyska bandet The Baseballs är tillbaka och du kan se dem live. I höst kör de nämligen gig på Fryshuset - Arenan i Stockholm (13/10) och KB i Malmö (14/10).

Genom att svara på frågan du hittar här är du med och tävlar om tre par biljetter i Stockholm och tre par i Malmö. LYCKA TILL!

Om The Baseballs

The Baseballs har på kort tid gått från att sitta hemma i föräldrahemmen och drömma om ett liv som rockstjärnor till att turnera världen runt och möta fans! De har gjort över 100 konserter och har sålt över en miljon ex av debutalbumet ”Strike”. I hemlandet, Tyskland, har de belönats med ett Echo Award för bästa nykomling! Nutida hits får ett skönt 50-tals sväng och de bevisar att en bra låt alltid är en bra låt, oavsett vilket årtionde den kläs i.

På det nya albumet ”Strings ´n´ Stripes” håller de fast vid 50-talskonceptet. Albumet innehåller bl.a. hits som ”California Girls” av Katy Perry, ”Quit Playing Games With My Heart” av Backstreet Boys och ”Paparazzi" av Lady Gaga. Första singel är Candy Shop som rapparen 50 Cent har gjort, The Baseballs version är så långt från gangsta-rap man kan komma. De har istället gjort låten till sin egen genom att 50-talisera den, soundet går inte att ta miste på.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!