Veckans sex hetaste blogginlägg på amelia.se

Varje fredag listar vi veckans hetaste inlägg bland amelias kändisbloggare. Den här veckan har förstås dominerats av den glada nyheten om att en liten prinsessa kommit till världen.

Johanna Toftby bölade framför tv:n och Josephine Genetay, som en är en av kronprinsessans närmsta vänner, skriver att hon blev alldeles varm i hjärtat av den glada nyheten.

Även deckarförfattaren och ameliabloggaren Sofie Sarenbrant fick tillökning i familjen den här veckan - i form av en pocketbok.

 Jennie Hammar har efter en minisemester i New York återvänt till Los Angeles där hon ätit finlunch med modebloggaren Sofi Fahrman.

Big ass fashion-bloggaren Louise Flinck siktar på att slå nytt besöksrekord den här veckan och laddar upp med en tävling där man kan vinna lyxig ansiktsvård.

I Husmorsornas blogg har vi fått följa med bakom kulisserna när de fotat matreportage för amelia. Och se bjuder de på en liten kärleksförklaring till er läsare!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!