Våra bloggare talar ut!

De har tusentals hängivna fans. De bjuder in dig till köket, på fester, delar med sig av kärlek och gräl, trams och allvar. I nya numret av amelia presenterar vi stolt några av våra fantastiska bloggare.

Några av amelia.se:s fina bloggare talar ut om sina bloggar och relationen till läsarna i senaste amelia (nr 2). Det var Johanna, Magnus, Claudia, Hanna, Emma och Anette som smilade upp sig inför kameran den här gången och tog en härlig gruppbild tillsammans. Köp tidningen och kolla in hela reportaget! Vår kära Johanna Toftby pryder till och med omslaget på det här fantastiska numret!

Här är ett utdrag ur intervjuerna, om vad bloggarna och ni kära läsare betyder:

Johanna Toftby mammapeppar!

Vad har bloggandet betytt för dig?

 – Jättemycket! Relationen till läsarna betyder allt. Utan dem är det ingen blogg. Deras kommentarer kan röra mig till tårar och de går rakt in i hjärtat. Bloggen har blivit mitt gift! Jag har ju hittat en egen nisch: mammapepp! Det är ingen dans på rosor att vara ensamstående, så jag hoppas att jag kan peppa andra.

Johanna Toftby - Blogg Amelia

Magnus Carlsson vill vara nära publiken

Vad betyder bloggen för dig?

 – Det har blivit lite som min dagbok, fast med inverkan från läsarna. Det är härligt. Jag har alltid tyckt om att jobba nära min publik. Med bloggen får jag direkt veta vad folk tycker om det jag gör.

Magnus Carlssons blogg!

Claudia Galli vill ha feedback

Vad betyder dina läsare?

 – Mycket! Jag läser alltid alla kommentarer, sen hinner jag tyvärr inte alltid svara alla, men det går lite i perioder. Vitsen med att blogga för mig är kontakten med läsarna och att få feedback.

Claudia Gallis blogg!

Hanna Hedlund får personliga kommentarer

Hur är din relation till läsarna?

 – Den är bra! Det är så kul med alla kommentarer och reaktioner. Speciellt när jag är personlig, då är läsarna personliga tillbaka. Som när jag la ut texten till Besvärjelsen, en dopsång, då var det många som skrev till mig om dubbla känslor inför moderskapet. Folk känner igen sig och det känns jättefint när de kommenterar.

Hanna Hedlunds blogg!

Husmorsorna vill ha fler kommentarer!

Vad är det bästa med att blogga?

 Anette: Alla kommentarer, mer kommentarer, det tycker vi om. Den direkta responsen är fantastisk, det känns som att vi känner många av våra läsare.

 Emma: Det känns varmt och fint!

Finns det något ni absolut inte vill berätta om på bloggen?

 A: Vi skriver om det mesta, både om mat och hem utan censur. Vi berättar även om våra mindre lyckade försök i köket. 

 E: Allt behöver inte vara så perfekt och snyggt. Ibland är maten jättegod men bilderna jättefula, då får de också vara med. Som när Anette bloggade om oxbringa, det blev riktigt fult.

Husmorsornas blogg!

Nya amelia finns i butik nu!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!