Gilmore Girls ”A year in a life”-trailern är äntligen här

Nu är det inte långt kvar innan tv-serien ”Gilmore Girls” kommer tillbaka. I fyra stycken 90 minuter långa avsnitt kommer vi få följa Lorelai, Rory och alla andra i Stars Hallow. Erkänn att du väntat på det här riktigt, riktigt länge.

Nästan nio års väntan är över, tv-serien ”Gilmore Girls” är tillbaka och världens alla fans jublar. Serien kommer sändas i fyra 90 minuter långa avsnitt på Netflix och allt utspelar sig under ett år och gå under namnet ”A year in a life”. Vi får följa Lorelai, Rory, Luke, Emily och alla andra i Stars Hollow under de fyra årstiderna vår, sommar, höst och vinter.

Gilmore Girls är äntligen tillbaka

Den populära tv-serien sändes mellan 2000 och 2007 i 153 avsnitt och under sju säsonger. Där fick vi följa mor och dotter Lorelai och Rory Gilmore och deras liv i Stars Hollow men även andra karaktärer som Emily, Luke, Jess, Michel och Sookie för att nämna några. Men vad har hänt sen sist då? Är du så nyfiken att du inte kan hålla dig till premiären den 25 november så kan du få en försmak i trailern nedan.

Visst blir man ännu mer pepp?

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Du kanske också vill läsa:

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

A capella-gruppens version av Leonard Cohens ”Hallelujah” ger oss gåshud

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!