Foto: Copyright © 2010 DW Studios L.L.C. All Rights Res

Vänskap som blir till någonting mer

I "No strings attached" spelar Nathalie Portman och Ashton Kutcher två vänner som väljer att gå djupare i sin relation. Känslostormarande och oerhört passande för dig som älskar tjejfilmer!

"No strings attached"

Hade ”Knullkompisar” varit en opassande svensk titel? Jo. Men inte missvisande. Ashton Kutcher och Natalie Portman är Adam och Emma, två bekanta som kommer överens om att träffas för att, ja, träffas.

Frågan är: Kan man hålla på som kaniner utan att till slut falla för varandra? Inga pris delas ut till den som listar ut resten. Men om din kille beter sig förvirrat efter bion beror det på att rollerna här blivit omkastade. Kvinnorna har ett visst övertag; Portman är läkare medan Kutcher är simpel produktionsassistent, det vill säga den romantiska underdogen. Tillsammans är de överraskande smarta, söta och sexiga. Utmärkt dejt-rulle och ett ”rätt upp i krysset”-måste för alla tjejfilmsfantaster.

Biopremiär 1 april

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!