Tre böcker som gjort intryck på partiledare Annie Lööf

Vi bad superaktuella Centerpartiledaren Annie Lööf berätta vilka tre böcker som senast gjorde intryck på henne. Så här svarade hon.

1. ”Ett litet snedsprång” av Denise Rudberg 

Jag har läst alla Denise Rudbergs chic-lits eftersom jag gillar miljöerna i Stockholm och de personliga och fängslande relationsbeskrivningarna. Denna bok är en kriminalroman i samma miljö. Den är spännande, elegant, tempofylld och välskriven. Perfekt helgläsning!

2. ”Paganinikontraktet” av Lars Kepler

En välskriven roman som är enormt spännande från första sidan och som aldrig släpper läsaren ur sitt grepp. Oväntade händelser, internationella vapenaffärer och polisutredningar i högt tempo.

3. ”En dag” av David Nicholls 

En fängslande roman som är djupare och bredare än en vanlig chic-lit. Under en 20-årsperiod följer läsaren två personers öden, var för sig och tillsammans. En av de bästa avslappnande semesterböcker jag läst då denna blandar sorg och tragedi med äkta och lycklig kärlek.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!