Trailern för Solsidan-filmen är här – och nu vet vi vilket par som skiljer sig

I december är det premiär för Solsidan-filmen men redan nu har en splitterny trailer släppts. Och allting i grannskapet verkar vara i sin ordning – nästan.

När Solsidan säsong 5 sändes 2015 fick tittarna besked om att det var den sista, men i våras kom det glada beskedet om att bröderna Herngren gör långfilm av den nästan omåttligt populära serien. I trailern som släpptes på måndagen får vi se en minst lika snål Ove, samma bländande vita inredning hemma hos Mickan och Fredde men en stor förändring sker mellan Mia Skäringer och Felix Herngrens karaktärer "Anna" och "Alex".

I trailern avslöjas den stora händelsen direkt – redan i den första scenen berättar Anna att hon och Alex ska skiljas. Solsidan-fans som följer seriens sida på Facebook hade nog redan sina misstankar. I maj i år delade Solsidan med sig av en bild från inspelningen på Facebook med texten "Välkommen Henrik Schyffert!". På bilden syns komikern Henrik Schyffert tillsammans Mickan, Fredde och Anna – men ingen Alex.

 

Även Sven Wolter och Frida Hallgren är två andra kända ansikten som syns i trailern. Solsidan-filmen har biopremiär den första december men redan nu går det att se ett smakprov från filmen här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!