Tommy Nilssons käftsmäll till låt får ”Så mycket bättre”-gänget att jubla – ”Det här var kanon!”

Sist ut att tolka Magnus Carlson i ”Så mycket bättre” var Tommy Nilsson som också har ett förflutet som rockkille. Han var modig nog att ge sig på en rykande färsk Weeping Willows-låt, ”My love is not blind”, något som Magnus reagerade starkt på.

– Det saknas lite rockmusik i det här programmet, därför tar jag chansen nu, säger Tommy Nilsson och berättar även att låten han ska framföra ligger på Svensktoppen när programmet spelas in, något som får Magnus att bli oerhört peppad.

Det visar sig att den gamle rockräven Tommy ska framföra Weeping Willows senaste singel ”My love is not blind” – något han visar sig göra med helt rätt känsla.

När musiken tystnat ser man hur huvudpersonen för kvällen, Magnus Carlson står upp, lyrisk över vad han just fått höra. Därefter går han fram till Tommy med raska steg, kramar om honom och säger ”Det här var kanon!”. Och vi håller absolut med, wow!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!