Tjejbikten med Hannah Widell

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter.

I premiäravsnittet gästas Ann Söderlund och Karin Adelsköld av programledaren, Aftonbladet-profilen och före detta mulliga modellen Hannah Widell.

”Jag grät när jag såg mig själv naken på omslaget”

Under en känsloladdad halvtimme pratar hon om hur man övar på att älska sig själv,  åren som mullig modell och när hon lovade sig själv att aldrig, aldrig mer låta en man kritiskt påverka hennes utseende.

DISKUTERA: Varför är det egentligen så jäkla svårt att älska sig själv? Diskutera i Damrummet!Klicka på play-knappen i spelaren ovan för att lyssna!I KOMMANDE AVSNITT

 

Tema: Våga hoppa!

Radiorösten och medieprofilen Josefin Crafoord berättar hon om den chockartade tiden som arbetslös, när hon lurade TV4 om sin graviditet för att få ett jobb och hur man gör för att våga satsa på sig själv.
Tillgänglig: 4 juni

 

Tema: Varför är det äckligt när äldre kvinnor dejtar yngre män?

I en närgången intervju avslöjar komikern Soran Ismail, 24, detaljer om sitt sexliv och vad han tycker om äldre kvinnor som tafsar efter ett par glas vin på krogen.
Tillgänglig: 18 juni

 

LÄS MER: Ann Söderlund och Karin Adelsköld berättar om nya podcasten Tjejbikten och avslöjar sina drömgäster

BILDSPEL: Häng med bakom kulisserna vid inspelningen

LÄS MER: Vill du lyssna på Tjejbikten i mobilen? Så här gör du!