Foto: Copyright: © 2009 Universal Studios. ALL RIGHTS R

The boat that rocked

En lidelsefullt larvig historia som sätter sista spiken i kistan för rocken. Så obarmhärtig är Samuel Mesterton mot Richard Curtis senaste film.

”Man är inte bättre än sin senaste film”, heter det ju i filmbranschen. I så fall är ”Love Actually”-regissören Richard Curtis en usel regissör. För den ordvitsiga titeln på hans nya film ljuger; det finns inget på den här båten som rockar. Inte Philip Seymore Hoffman, inte Kenneth Branagh, inte Emma Thompson. Om ett gäng karlar i fula kläder som uppehåller sig på en båt på 60-talet, från vilken de underhåller massorna med piratsänd rock´n roll. Då och då kommer kvinnor på besök för lite skojigt sex. Rocken har fått ta många smällar på bio, ”The boat that rocked” kan vara slaget som till slut sänkte den. Gubbig, mossig, larvig, barnslig och långtråkig. Jag genomled clownerierna. Du behöver inte göra det.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!