Montazami krossar Jante

Undrar om hon någonsin anade vad som skulle komma ut av att vara med i tv-programmet Svenska Hollywood-fruar. Nu är Maria Montazami mer aktuell än någonsin med bok, nya kollektioner, i Ving-reklamen och så klart; som Hollywood-fruga.

Vem kunde tro att toffsar skulle bli det vi betalar flera tusen för att bära och hänga på väggen? Vem skulle å andra sidan tippa att den långa, blonda one liner-kvinnan skulle få svenska folkets hjärtan att banka sig igenom både Jantelag och plånböcker? Men så blev det, och nu sitter vi här och längtar, klickar hem boken om hur livet blir en fest och i smyg önskar att vi hade råd med en specialväska med den numera inarbetade MM-signaturen hängande sådär charmigt ignorant i axelremmen. Att vänta till nästa avsnitt av Svenska Hollywoodfruar är för vissa direkt plågsamt.

Undrar ni vad det beror på, denna löpeld av beundran och fanatism kring Maria Montazami? Kolla in bloggen. Vet ni någon som låter sig fotas så mycket tillsammans med sina fans? Och dessutom lägger upp bilderna på sin blogg? Nä, människan är verkligen one of a kind, och vi är mycket glada att vi får följa henne mellan världsdelarna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!