Svåraste veckan i Let's Dance

Sex par har åkt ur, sex är kvar. Ikväll ska dansarna visa upp paso doble och jive i ett pampigt musikaltema. Tony Irving liknar dansen vid pajbakning i sin blogg. Vad tror du om parens chanser?

Den här veckan blir det riktigt svåra utmaningar för de kvarvarande dansarna. Nu ska paren ta sig an temat musikal och Tony Irving har i sin blogg kallat den här veckan den allra svåraste hittills, han uppmanar alla som röstar att tänka in helheten i parens framträdande:

Om jag bakar en paj så behöver jag väldigt många ingredienser för att det skall vara färdig.Jag måste blanda de i rätta propotioner så att det kommer att smaka som jag vill att det skall smaka. Sedan måste jag baka den på rätt temperaturen , med rätt tid så att den blir bra. Inte över- eller underbakad.Så är det med dansen. Alla ingredienser måste finnas i rätt mängd. Det måste blandas på rätt sätt, och vara tränade i rätt tid, så att den sitter i kroppen.

Förhandstippade favoriter som Agneta Sjödin har åkt ur, och otippade talanger som Willy Björkman hänger sig kvar i danstrasorna. Vår alldeles egen Let's Dance-expert Annika Sjö tippar sina favoriter i sin blogg:

"Om jag ska tippa topp 3 i Let's Dance så skulle jag säga följande par:

Claudia och Tobias

Mattias och Cissi

Stefan och Malin

Jag vill dock reservera mig för att eventuellt Willy tyvärr tar en av dessa platserna:-) Han har ju blivit lite av en "Lasse Brandeby" fast mycket mycket bättre på att dansa! Dock inte bättre än någon av dessa tre par, men vi vet ju alla vid det här laget att Let's Dance är mer än bara en danstävling!

Som jag tidigare har skrivit så hejar jag på Stefan och Malin eftersom Malin är en av mina bästa vänner!

Vem hejar du på?"

Ja, vem hejar Du på? Gå in i Damrummet och berätta vem du tror kommer vinna!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!