Succé för strandtestaren!

Nej, det var inget aprilskämt! Strandtestarjobbet är på riktigt och upplägget är enkelt. Fyra resor till fyra kontinenter. Nu har ansökningsdatumet löpt ut, och här publicerar vi 49 stycken som fortfarande har chansen att bli vår strandtestare.

Oväntad succé för amelias platsannons om strandtestare!

I torsdags kl 10.39 skrev vi på Platsbanken att vi sökte en strandtestare. Några dagar senare hade över 120 000 personer besökt annonsen och över 2 000 personer har sökt tjänsten. Tidningar från hela världen har skrivit om oss, och genomslaget i svensk och utländsk media har varit enormt. En sökning på google ger över 27 000 träffar. 

Många trodde att annonsen var ett aprilskämt, men det är allvar. Varför? Varje dag får amelia erbjudanden från en massa företag som erbjuder oss resor, spabesök och lyxweekends. Vi har ingen möjlighet att testa allt. Då slog det oss: Varför inte ta hjälp av någon av våra 355 000 läsare? 

Åsa Lundegård, chefredaktör amelia

-----------------------------------------------------------------------------

amelia är Sveriges mest köpta tidning för kvinnor. Ungefär 2,3 miljoner ameliatidningar säljs varje år. Det är 1 miljon fler än vår närmsta konkurrent 

Följ oss på:

www.facebook.com/ameliared

twitter.com/ameliared

-----------------------------------------------------------------------------

Tjänsten tillsatt!

Foto: Johnér Bildbyrå AB

Efter mycket hårslitande, många vändor och diskussioner är rekryteringen  nu gjord.  Snart publicerar vi vem som fick jobbet. Tack alla för era  fantastiska ansökningar och ert enorma engagemang.

Foto: Copyright (c) Johner Bildbyra AB

Under fyra separata resor kommer strandtestaren att prova stränder åt  oss, på fyra olika kontinenter.  Vi kommer att få följa  packningsprocessen, resfebern, upptäckterna och äventyren. Och inte  minst- strandlivet. Allt här på bloggen. Läs mer om jobbet och  resorna...

Läs mer...

Foto: Getty Images/BananaStock RF

Tidningar över hela världen har skrivit om strandtestaren och genomslaget i svensk media har varit enormt. En sökning på google ger över 27 000 träffar  bara på svenska. Här är några exempel på vad som skrivits.

Läs mer...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!