Stephanie älskar sengångare över allt annat – reaktionen när hon får träffa en är obetalbar

Stephanie Frosch älskar som så många andra det lurviga och långsamma djuret: sengångare. Hennes allra högsta önskan har länge varit att få träffa det uppochnedvända djuret i egen hög person, och hon kan inte se sig mätt på alla videor som finns på nätet på både stora och små sengångare. Därför bestämde sig en av Stephanies kollegor, Gustaf för att ge henne precis vad hon ville ha – ett möte med en sengångare.

Kärlek är fantastiskt och något man kan känna både till människor och djur. Stephanie Frosch jobbar på Buzzfeed och har ett tämligen stort intresse, nämligen sengångare. Hon tittar gärna på videor på det söta djuret och prata både mycket och ofta om det mjuka, lurviga och långsamma djuret. Så mycket att hennes arbetskamrater ville göra något speciellt för henne.

Efter att ha ringt runt lyckades hennes kollega Gustaf få tag i ett djurcenter som var villiga att låna ut en söt liten sengångarkrabat som ett överraskningsmoment för Stephanie. I videon nedan ser man hur Stephanie tror att hon ska få se en söt video på ännu en sengångare – men när de väl bär in den lille krabaten och sätter honom framför ögonen på Stephanie så vet glädjen inga gränser.

“Det här är den bästa dagen i mitt liv!" säger hon med lätt glansiga ögon.

Det är svårt att inte dra på smilbanden när man ser lyckan i Stephanies tindrande ögon.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

När pappan öppnar sin present faller han i gråt – här är filmen som berört hela nätet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!