Soran Ismail gästar Tjejbikten

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter.

I veckans program gästas de av komikern Soran Ismail, 24. I en närgången intervju avslöjar han detaljer om sitt sexliv och vad han tycker om äldre kvinnor som tafsar efter ett par glas vin på krogen: ”Sluta dricka efter 45!”. Slutligen slår han fast att äldre kvinnor är hetare än de tror – och bättre i sängen.

Klicka på play-knappen i spelaren ovan för att lyssna!

 

I TIDIGARE AVSNITT

Tema: Varför är det så jävla svårt att älska sig själv?

I premiäravsnittet av Tjejbikten gästas Ann Söderlund och Karin Adelsköld av programledaren, Aftonbladet-profilen och före detta mulliga modellen Hannah Widell. Under en känsloladdad halvtimme pratar hon om hur man övar på att älska sig själv, åren som mullig modell och när hon lovade sig själv att aldrig, aldrig mer låta en man kritiskt påverka hennes utseende.

Lyssna här: Tjejbikten med Hannah Widell

Tema: Våga hoppa!

Radiorösten och medieprofilen Josefin Crafoord berättar hon om den chockartade tiden som arbetslös, när hon lurade TV4 om sin graviditet för att få ett jobb och hur man gör för att våga satsa på sig själv.
 

Lyssna här: Tjejbikten med Josefin Crafoord 

 

 

LÄS MER: Ann Söderlund och Karin Adelsköld berättar om nya podcasten Tjejbikten och avslöjar sina drömgäster

BILDSPEL: Häng med bakom kulisserna vid inspelningen

LÄS MER: Vill du lyssna på Tjejbikten i mobilen? Så här gör du!