Solala tolkar Avicii – gör succé i ny reklamfilm

Minns ni Göteborgstrion Solala? A cappellagruppen fick stor uppmärksamhet på Youtube och Facebook 2012 och har sedan dess fått våra hjärtan att smälta. Nu är de tillbaka med en reklamfilm för Extra där de tolkar vår svenska storhet – Avicii.

På sin Facebook-sida har Olle, Anders och Jens som kallar sig för Solala, närmare 43 000 gilla-markeringar och vi tycker inte att det är speciellt konstigt med tanke på vilka magiska röster de har samt hur de återskapar hitlåtar med hjälp av vad vad som finns i närheten. I videor som de postat på Facebook har de oftast använt sig av vad som finns att hitta i ett kök. Det kan ha varit olika typer av köksredskap, muggar, snusdosor och annat småplock. Men i den här videon som är en reklamfilm använder de istället sig av tuggummiburkar och får det att rassla schysst till ljudet av deras röster.

Solala tolkar Avicii

Det är inte längesedan Avicii meddelande att han ska sluta spela live. Tur då att Solala också är kapabla till att tolka hans hits och dessutom göra det riktigt bra. I en ny reklamfilm för tuggummimärket Extra sitter medlemmarna Olle Bergel, Anders Gabrielson och Jens Lindvall i baksätet av en taxi när de åker genom en fortfarande snöklädd stad. Där stämmer de upp i sång och sjunger Aviciis superhit "Hey Brother".

Det här är verkligen njutning för öronen.

Här är reklamfilmen i sin helhet

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

4-åriga Emma gör succé hos Ellen DeGeneres – hennes gymnastiska övningar är grymma!

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Här är David Beckham i ny kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!