Skicka in din bästa bild på brudparet!

Så fick kronprinsessan Victoria äntligen sin prins Daniel, och vilken fantastisk dag det blev! Delta i vår bildtävling och vinn fina priser! Den bästa bilden på brudparet publiceras imorgon onsdag!

BILDTÄVLING!

Tog du en riktigt bra bild på brudparet? Mejla in den till webred@amelia.se, och ta chansen att vinna fina  priser! Bilden publiceras på amelia.se på onsdag 23 juni. Glöm inte att skriva din  adress!

En halv miljon människor beräknas ha varit ute på gatorna under lördagen. Alla ville fira det vackra brudparet som bjöd in svenska folket till både vigsel, kortege och middag. Alltsammans kunde ses på storbildskärmarna runtom i stan. Det blev en stor folkfest och solen strålade mot oss nästan hela dagen.

Julia, 7 år, tog på sig prinsessklänningen dagen till ära. Och höga klackar så att hon skulle se brudparet bättre...

Kortegen

Foto: Julia Holmberg

Färden började vid Storkyrkan ned mot Skeppsbron....

Foto: Ki Ingram

Så här fin utsikt hade vi från amelias redaktion på Kungsgatan!

Foto: Anna Lindgren

Arméns musikkår

På väg mot kungaslupen, båten som tog brudparet från Djurgården till Slottet...

... där de tog emot folkets hyllningar!

"Tack för att ni gav mig min prins!"

Skål på er!

Erika Persson, Pia Johansson och Julia Holmberg, alla från Stockholm, skålade för brudparet nedanför Lejonbacken. De helgarderade sig med radiolurar i öronen framför storbildsskärmarna vid Operan under vigseln, sedan tajmade de in kortegen vid Skeppsbron.

– Vi hörde och såg allt och är väldigt nöjda med dagen!

SVT direktsände hela dagen från taket på Operan där de haft en tillfällig studio under ett par dagar.

Kvällen fortsatte med middagen på slottet och föräldrarnas tal. Du kan se alla sändningar i efterhand på SVT Play. svtplay.se

BILDTÄVLING!

Tog du en riktigt bra bild på brudparet? Mejla in den till webred@amelia.se, och ta chansen att vinna fina  priser! Bilden publiceras på amelia.se på onsdag 23 juni. Glöm inte att skriva din  adress!

Foto: Lola McQueen

Victoria och Daniels vackra ämblem hängde vid slottet...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!