Senaste nytt på DVD

Är vädret sisådär? Passa på att krypa ner i soffan och njuta av en bra film. Bland våra DVD-tips finns tre goda anledningar att stanna hemma!

Den fantastiska räven

Efter Roald Dahls bok om räven som enar skogens djur i kampen mot ondskefulla bönder. Den sträva looken är ett skönt avbrott från polerade Pixarfilmer. Flera kända röster (George Clooney, Meryl Streep med flera) men animerings-tekniken för också med sig känslan av att sitta för nära, det är svårt att hänge sig. Efter 30 minuter börjar man fundera på annat.  

 Middle of nowhere

Otroligt välspelat om tonåringar som försöker lista ut vad de ska göra  med sina liv. De två huvudpersonerna börjar sälja marijuana för att  tjäna egna pengar och frigöra sig. Extra kul se Susan Sarandon och  hennes riktiga dotter Eva Amurri som filmens mor- och dotterpar. Unge  Anton Yelchin kommer vi få se mycket av i framtiden.

Grottbjörnens folk

80-talets pinsammaste stund. Neander­thal­familj tar sig an blond  Cro-Magnon-flicka vars föräldrar dödats. Hon växer upp och blir en  solbränd, slank och smart Daryl Hannah som förtrycks och våldtas av de  korkade männen, men lär sig kriga på egen hand och blir en wonderwoman  med spjut. Jean Auels feministiska historia har blivit en ”Baywatch” på  stenåldern. Mest för entusiaster av ”caveman movies”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!