Senaste nytt på DVD!

Ett trött par på väg in i medelåldern som hamnar i trubbel, och en änkeman som försöker lappa ihop det med sina vuxna barn. Det är det senaste du kan njuta av hemma i tv-soffan!

En galen natt

The Fosters är ett trött par på väg in i medelåldern. Under en utekväll snor de en bordreservation från ett par som inte dykt upp, vilket leder till att de måste fly från skurkar och agera parterapeuter åt ett kriminellt par som heter Whippit och Taste. Tina Fey och Steve Carell har grym kemi och med sig har de birollsinnehavare som vet hur man prickar rätt: Mark Wahlberg, James Franco och Mila Kunis.

Everybody’s fine

Robert De Niro gör en av sina bästa roller nånsin, ackompanjerad av en Paul McCartney-låt som skulle ha platsat på ”The White Album”. Han porträtterar en änkling som beger sig ut på resa för att överraska sina fyra vuxna barn. Om familjedynamik, att bli stor och hur vi skyddar våra familjer genom lögner. Filmen är som den där sorgliga låten som får dig att både gråta och må bra; varm, mysig och uppriktig. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!