Saknar du Solsidan? Kolla in Modern Family!

"Solsidans” sista avsnitt för säsongen har lämnat många med ett tomrum i fredagens TV-tablå. Men misströsta inte. På samma tid sänds nu ”Modern family” som är en av årets största komedisuccéer i USA.

Solsidans ersättare — en modern familj

Komediserien Solsidan fick svenska folket att bänka sig framför TV-apparaterna på fredagskvällarna på ett sätt som få svenska komedier gjort under det senaste decenniet. 

Nu är Solsidan slut, men på samma tid kommer nu fredagskvällarna att förgyllas av den amerikanska komedisuccén Modern famliy.

"Modern family"  är i grunden en klassisk amerikansk sitcom som lånat sin lätt dokumentära touch från "The Office”.  Ed O'Neill  (mest känd som ”Al Bundy” från Våra värsta år) spelar den åldrade patriarken Jay som skaffat sig en columbiansk ”trophy wife” och har klara problem med att få ihop livet med henne och hennes extremt lill-gamla son. I synnerhet som pojkens far är en opålitlig columbiansk kokainsmugglare.

Jays son Mitchel är gay och har just adopterat en baby med sin partner Cameron, och båda är extremt osäkra som föräldrar.

Jays dotter Claire lever det amerikanska medelklasslivet med sin make Phil (brilliant spelad av Ty Burell) och deras tre barn av varierande intelligens.

Familjekonstellationen är inte enkel men uppriktigt kärleksfull, och serien betecknas av lysande repliker och situationer som antingen får åskådaren att gapskratta eller vrida sig i soffan när pinsamhetsfaktorn når toppnoteringar.

Modern family sänds på TV4 på fredagar och säsongen löper på 24 avsnitt.

Läs mer på TV4

http://www.tv4.se/modern_family

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!