Foto: Foto:TV3/Ander Hugo

Såg du Hollywoodfruarna?

Våren är snart här, så är också Svenska Hollywoodfruar! I tio avsnitt får vi följa två gamla och tre nya lyxfruar som hamnat i nöjesbranschens Mekka. Igår sändes första avsnittet. Vad tyckte du om de nya deltagarna?

I de nya avsnitten av Svenska Hollywoodruar återknyter vi bekantskapen med Maria Montazami och Anna Anka. Men vi får även lära känna tre nya fruar: Suzanne Saperstein från Krylbo i Dalarna, Päivi Hacker från Västerås och Lena Jolton från Halmstad. Alla lämnade de Sverige och fann lyckan, kärleken och rikedomen i USA. Idag lever de sina liv bland världens rikaste och mest berömda människor i drömstaden framför alla andra – Hollywood.

 

I första avsnittet får vi bland annat:

...  höra   Maria berätta om sin stora kärlek till tofsar. Och varför en tofs ska akta sig för att vara ”flimsig”. Hon ger sig även ut på jakt efter det perfekta läppstiftet. Anna ska fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa. Hon berättar vad som ligger bakom hennes vältränade och perfekta stjärt. Och varför stjärten är viktigare än brösten. Och vad separationen från hennes man ger henne för nya möjligheter. Och Lena avslöjar några av männen som döljer sig i en svart låda under hennes säng. En av dem är väldigt lik Björn Borg…. 

Kommer du följa Svenska Hollywoodfruar, eller tröttnade du efter en säsong?

I Svenska Hollywoodfruar träffar vi:

Foto: Foto: TV3/Thomas Engström

Anna Anka från Bjuv som, fortfarande är gift med musiklegenden Paul.

Foto: TV 3 / Foto: TV3/Thomas Engström

Maria Montazami, från Västerås som är gift Kamran - en framgångsrik fastighetsmäklare.

Foto: tv3 / tv 3 / Foto: TV3/Thomas Engström

Lena Jolton, från Halmstad nyligen blivit singel och tar för sig av allt Hollywoodlivet har att erbjuda.

Foto: TV 3 / Foto: TV3/Thomas Engström

Päivi Hacker, från Västerås, som är gift med Barry - en framgångsrik affärsman.

Foto: tv 3 / Foto: TV3/Thomas Engström

Suzanne Saperstein, från Krylbo som bor i en kopia av slottet Versaille och är tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Chris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!