Foto: GRAZVYDAS

Så blir ditt 2012

Hittar du kärleken? Får du toppenjobbet? Händer det plötsligt att det säger klirr i kassan? amelias astrolog Li Larsson vet hur ditt år blir 2012! Och tipsar om vilka månader du är på topp.

Väduren

21/3-20/4

Uranus har ett stort inflytande på ditt tecken och många upplever en mycket kreativ och nyskapande period, medan andra har svårt för att tackla de stressande och oväntade händelserna som dyker upp med jämna mellanrum. Det är inte lätt att hålla ihop dina planer, men om du lyckas kan det ge resultat över förväntan.

? Relationer & Sex: Du är sexig och utmanande, men motsatsen till uthållig. Känner du trots det för att bilda tajtare band till någon kan du bli besviken över din bristande trovärdighet. Allt hänger på om du lyckas tygla din vilda charm och förvandla den till något som ser mer lovande ut. Skorpionen är farligt förförisk för dig i år, men det är den trofasta Vågen som vinner i längden. 

? Karriär & Pengar: Din ekonomi har chans att stärkas av långsiktiga investeringar och affärer av jordnära slag. Undvik snabba klipp även om de ser frestande ut. Det är viktigt att behålla verklighetsförankringen i beslut som rör både arbete och inkomster. Att sikta för högt kan innebära att även förlusterna blir höga. 

? Årets höjdpunkt: Passionen slår till i maj eller juli!

#br

Oxen

21/4-21/5

Pluto influerar ditt tecken under året och denna påverkan ser i huvudsak positiv ut. Men Pluto är Pluto, omstörtarens och pånyttfödelsens planet, och man kan aldrig vara helt säker på hur och var den kommer att slå till. Gör dig beredd på förändringar som kräver mycket, men som i längden kan ge mycket gott tillbaka.

? Relationer & Sex: Känslorna vaknar och du längtar efter passionen. Men du som är singel tar dig lätt vatten över huvud om du ger bort ditt hjärta för snabbt, djupa känslor flammar upp men riskerar att vända till motsatsen. Bäst lyckas du som redan är i ett förhållande, en glödande nystart är möjlig och ditt sexliv går mot ett spännande kapitel. 

? Karriär & Pengar: Du saknar inte medel, men ibland ligger du nära gränsen. Se upp för att satsa allt, du är en gambler och risktagare med iskalla nerver. I slutändan bör du ha samlat på dig mer i plånboken än under början av året. På jobbfronten tar du dig an nya krävande utmaningar med gott resultat.

? Årets höjdpunkt: En vinst eller dyrbar gåva dyker upp i april! 

#br

Kräftan

22/6-23/7

Nytt ansvar och plikter står i fokus och i år tvingas du ofta välja bort annat för att nå dina mål. Plötsliga glimtar av det goda livet tittar ändå fram då och då, du har en nästan övernaturlig förmåga att hamna på rätt plats vid rätt tidpunkt. Men trots många medvindar är din hållning ödmjuk nog att inte ta något för givet och framgångarna kommer därför oväntade, men inte mindre välkomna för det. 

? Relationer & Sex: Där du var blyg förut är du i år fri och ohämmad och det ökar kärlekens njutningar. Nu har du chansen att stärka dina relationer och göra dem mer lustfyllda och spännande. Du flörtar med gränserna för det som är tabu, men vet intuitivt när du ska dra dig tillbaka. Du som är singel lever som om varje dag vore den sista, men Fiskarna eller Skorpionen kan bli ditt fall.

? Karriär & Pengar: Du är envis och diciplinerad i jobbet och det drar in slantarna. Tar det emot någonstans ger du dig inte förrän allt är löst. Stjärnorna berättar om en liten krigare, men det är med mjukhet och charm du slåss, snarare än med de vassa armbågarna. Ekonomin stärks genom andras försorg, arv eller gåva. 

? Årets höjdpunkt: Du når viktiga mål i augusti och november!

#br

Tvillingarna

22/5-21/6

Du som suttit fast i ekorrhjulen får se nya möjligheter öppna sig. Resor hamnar i fokus, både långa och korta sådana kan bli av. Din energi är kvick och du anpassar dig snabbt till rådande omständigheter och snor åt dig av fördelarna som bjuds. Din kreativitet får möjlighet att blomma ut och visa sin potential.

? Relationer & Sex: Du låter känslorna visa dig vägen i allt, ganska olikt ditt lättsamma men intelligenta tecken. I år älskar du allt vad romantik heter och låter även älskogen bli skimrande vacker. Men, du förlorar aldrig ditt sunda förnuft och om illusionerna hägrar tar du dig snabbt åt andra hållet.

? Karriär & Pengar: Neptunus styr och du har inte lätt för att hålla reda på pengarna, snarare bländas du av allt det roliga du kan få för dem. Din förmåga att leva i nuet råder och det underlättar knappast något sparande. Tillåt dig att njuta, nu är det dags att leva. Vill du byta jobb kan du snubbla in på ett helt nytt område.

? Årets höjdpunkt: En romantisk juni tar dig till sjunde himlen. 

#br

Lejonet

24/7-23/8

Årets stjärnor ökar ditt självförtroende, särskilt när du får sola dig i centrum av andras beundran och uppmärksamhet. Att stå på scen i något sammanhang, hålla föredrag eller liknande passar dig utmärkt, du vet att du är lysande. Dina mål kan vara artistiska eller vetenskapliga, men är sällan tråkiga eller medelmåttlga.

? Relationer & Sex: Du är en hungrig katt som vill älska och bli älskad med kraft och övertygelse. Men i år har du inte lika lätt att hålla den egna lågan uppe, en plötslig förälskelse kan dö ut lika snabbt som den flammade upp. Men även om Uranus lättsamma influenser gör känslorna lättflyktiga, kan mötet med en viss Vattuman eller Skytt få dig att spinna loss.

? Karriär & Pengar: Tricket heter att smida medan järnet är varmt. När du får plötsliga chanser bör du ta dem och inte låta beslutsångest hindra dig. Pengar kommer in genom spontana affärer och investeringar. De rasslar dock ut igen på grund av din oförmåga att göra avkall på det goda livet.

? Årets höjdpunkt: En nystart i september väcker dig!

#br

Jungfrun

24/8-23/9

Romantiska Neptunus får dig att drömma dig bort och det gör den jordnära och praktiska Jungfrun i dig förvirrad. Men drömmarna bjuder också på möjligheter, du vågar smaka på det okända och ditt kärleksliv färgas av både romantiska och äventyrliga upplevelser. När året är över kan du pusta ut, nöjd med dina äventyr. 

? Relationer & Sex: I år söker du mer spänning än trygghet och kastar in skyddsnäten i garderobens mörkaste hörn. Om sen hjärtat tärs och tårarna skvätter bär du tålmodigt smärtan, bara kroppen och själen har fått brinna en stund. Du svalkar eventuella sår med vetskapen om att allting bara var en dröm. Med Fiskarna eller Kräftan har du dock en viss chans att förverkliga den.

? Karriär & Pengar: I år finns en tendens hos dig att sätta allt på sin spets. Det kan gå både bra och sämre på jobbfronten. Det troliga är att du stöter på problem, men när dessa väl är lösta går du framåt med raska steg. Pengar finns det gott om. Du gör stora inköp eller investeringar. 

? Årets höjdpunkt: Spännande ­äventyr lockar i augusti. 

#br

Vågen

24/9-23/10

Stjärnornas stränga influenser får dig ibland att undra vad som händer med dina fantastiska drömmar och planer. När du ska sätta dem i verket övermannas du av praktiska problem, för stora kostnader eller andra käppar i hjulen. Du inser snart att det här är inget år för magiska förändringar och käcka nystarter, snarare för tuffa förberedelser. Det går inte att fuska när Saturnus styr. 

? Relationer & Sex: Du som är singel hittar flera möjligheter under det här året, men du kastar dig inte in i lekarna med din vanliga lättsamhet. När allt kommer omkring är du förbaskat kräsen och dras mer till den seriösare sidan av kärleken än tillfälliga romanser. Det tycks finnas en stark fokus på förlovning eller bröllop och kanske handlar det om en speciell Vädur eller Vattuman. 

? Karriär & Pengar: Uranus läge antyder både uppgång och fall. Du har svårt för att styra impulserna och ibland går du emot det sunda förnuftet. Din kreativitet är dock på topp och briljanta affärer och investeringar är möjliga! I jobbet bör du se upp för en upprorisk attityd. Följ spelreglerna om du vill undvika konflikter... 

? Årets höjdpunkt: Goda råd i januari hjälper dig under hela året. 

#br

Skorpionen

24/7-23/8

I år vandrar du på okonventionella vägar och inte alla förstår vart du är på väg. Fantasin och kreativiteten är på topp och du hittar inspiration i det vackra och sensuella, men också i det smått galna. Att spränga gränser känns viktigt och du är inte rädd för att ta risker, tvärtom är de nästan nödvändiga för ditt välbefinnande och skaparkraft!

? Relationer & Sex: Romantiska Neptunus influerar och ingen förför med samma inlevelse som du. Det finns något förryckt över dina kärleksuttryck, när du älskar är du i en annan värld. Du är en erotisk nytänkare, alltid redo att prova det som ingen annan vågar ­föreslå. Kärlekslyckan närmar sig i Kräftans eller Vädurens sällskap, men undvik att ge förhastade löften.

? Karriär & Pengar: Din intuition är vass, är du klok lyssnar du på den så landar de chanser till framgångar inom jobb och ekonomi som finns där framför näsan. Tro på dig själv och inse att du har mycket att komma med! Ekonomin gynnas av en ny sparform, men också av att du vågar tänka lite större än du gjort förut. 

? Årets höjdpunkt: Nya spännande kontakter är möjliga i mars och november! 

#br

Skytten

23/11-22/12

Du är på jakt efter självförverkligande och Uranus positiva påverkan ger ögonblick av briljans och uppfinningsrikedom. Men ibland låter du framgångarna stiga dig åt huvudet och inbillar dig att du är mer betydelsefull än du är. Jupiter drar dig mot nya horisonter, men kom ihåg att överdrifter och risktagande kan bli ditt fall. 

? Relationer & Sex: Ditt kärleksliv vibrerar av sensualitet och romantik, men också av en längtan efter att dela livets stora händelser. Att resa och upptäcka världen med din partner fördjupar känslorna. Singelskytten längtar efter en själsfrände och du finner den kanske i Tvillingarnas eller Lejonets tecken. Andra halvan av året kan förälskelsen slå till på allvar. 

? Karriär & Pengar: Många i ditt tecken tvekar inte att sikta mot stjärnorna i år och med lite tur parat med skicklighet går karriärstegen spikrakt uppåt! Men det finns fällor på vägen och den största av dem heter övermod. Att ta okalkylerade risker är inte att rekommendera, hur bra det än känns.

? Årets höjdpunkt: En kärleksresa blir av i oktober.

#br

Stenbocken

23/12-20/1

Det här året kan bli en nystart som heter duga, du river ofta helt spontant upp det gamla och går vidare i nya fräscha spår. Det är starka planetinfluenser som driver dig att förnya dig på alla de plan som gynnar dig och du tvekar inte ens att offra din sinnesfrid för något som kan löna sig i längden. Du tillåter dig att växa.

? Relationer & Sex: Influenserna är spännande och sexiga och en farlig utstrålning ökar dragningskraften. Rena guldläget för dig som är singel och på jakt efter ett kärleks­äventyr. Även om du är en konservativ bock i grunden är din syn på relationer och sex härligt befriad från tabun det här året.

? Karriär & Pengar: Det här är en tid i ditt liv när målen blir tydligare och du lägger kanske upp en strategi som ska ta dig dit. Men vägen är inte rak, hinder dyker upp som tvingar dig att gå andra vägar. Du vinner mer på att inte planera så mycket och istället ta tillfällena som de kommer.

? Årets höjdpunkt: Personliga framsteg i februari, mars och september. 

#br

Vattumannen

21/1-18/2

Trevliga influenser från Jupiter och Saturnus bäddar för en uppgång på det yrkesmässiga planet, men även banden till familjen och kärleken stärks. Du är mer intresserad av att bygga upp något för framtiden än att leva för dagen och tar seriöst på plikter och åtaganden. Din rebelliska sida hamnar i bakgrunden av en stadgad och målmedveten person. 

? Relationer & Sex: Många vattenbärare tycker sig ha lekt färdigt, du vill hitta de äkta känslorna och ta dem till djupet och det skrämmer dig inte längre att engagera dig. Det finns dock en del minor att se upp med och en av dem heter opportunism. Att ta någon för given kan leda till bakslag, medan en ödmjuk charm öppnar dörrar. Hjärtat bankar som hårdast med Tvillingarna eller Vågen. 

? Karriär & Pengar: Det är på jobbfronten du har chansen att skörda de största framgångarna i år. Självförtroendet är starkt och din fysiska och mentala energi i god balans för det mesta, men kanske övervägande på höstkanten. Då dyker chansen att göra en god affär upp, håll ögonen öppna efter något som inbringar sköna slantar... 

? Årets höjdpunkt: 

Du firar något stort i oktober. 

#br

Fiskarna

19/2-20/3

2012 är ett andligt år för Fiskarna, inte så mycket ett inåtvänt sådant utan snarare positivt och utvecklande. Stjärnorna stärker de själsliga förmågorna, intuitionen växer och du litar i större utsträckning på det du känner. Att skapa känns bra och du uttrycker dig gärna poetiskt eller romantiskt. Du är starkt berörd av kärleken i alla dess former, till dig själv, din nästa och vår moder jord. 

? Relationer & Sex: Du fångas av känslor och stämningar och vissa i ditt tecken har svårt för att reda ut vad som är drömmar och verklighet. I sängkammaren är du inte lika svävande, du har ingenting emot att det går hett till i sängkammarlekarna! Du som känner för en härlig nystart eller ett helt nytt förhållande bör spana in Kräftan eller Oxen. 

? Karriär & Pengar: Jupiters positiva influenser borde dra in slantar så det räcker och blir över. Men ditt redan stora samvete plågas mer än någonsin av livets orättvisor och du är den som skänker pengar och stöttar mindre lyckligt lottade. Du vill spara och öka din trygghet, men lyckas kanske inte behålla några större summor för egen del.

? Årets höjdpunkt: Kreativa toppar i juni, juli och augusti.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!