Plötsligt dyker Whitney upp på scen – se magiska numret med Christina Aguilera

Whitney Houston gick bort i februari 2012, men i det här nya klippet dyker hon upp i en duett med Christina Aguilera – i hologramform. Säga vad man vill om avbildningen av världsstjärnan – men det är ändå en imponerande show!

Det har tidigare pratats om att Whitney Houston skulle ha uppträtt i hologram-form på finalen av amerikanske tv-programmet The Voice nästa vecka. Men den framlidne världsstjärnans släktingar satte stopp för det – de var helt enkelt inte nöjda med hur 3D-avbildningen skulle se ut.

– Hologram är ny teknik som tar tid att fullända, och när det gäller artister av denna ikoniska kaliber måste det vara perfekt. Whitneys arv och hennes hängivna fans förtjänar perfektion. Efter en närmare titt på framträdandet har vi bestämt att hologrammet inte var redo för sändning. Vi känner stor respekt och uppskattning för Christina, och hon var absolut perfekt, säger Houstons svägerska Pat Houston i ett uttalande.

Sedan tidigare är en hel hologram-turné med Whitney Houston planerad till i år.

I klippet nedan som har läckt ut på internet sjunger Christina Aguilera "I have nothing" innan hon efter en minut presenterar Whitney Houston och de avslutar låten tillsammans. Därefter löses hologram-Whitney upp i sprakande stjärnor och är sekunden senare tillbaka i nya klänning (så praktiskt och snabbt ombyte med hologram ändå). Sedan fortsätter de med att framföra "I'm every woman".

Även om sången är fantastisk har många människor kritiserat hologrammet för att inte likna Whitney Houston överhuvudtaget.Så här skriver till exempel @sarahtalks på Twitter:

Och här är alltså numret:

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra och gilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Steffo tappar allt i ”Nyhetsmorgon” – bryter ihop när barnen börjar prutta

Dagens roligaste: Katten som lever ut sina dansdrömmar totalt

Nya EM-låten får oss att rysa – HEJA SVERIGE

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!