Plånboksvänligt pyssel utlovas i Carolina Andréasson blogg

Pimpa en rislampa, gör ljuslyktor av papper eller baka en tårta med ingrediensen barbiedocka. Calinas får det att rycka i pysselnerven. 1234567

Den uppmärksamma läsaren känner kanske igen Carolina Andréasson från amelias inredningssidor. Med sin fiffiga, inspirerande och budgetvänliga stil är hon en självklar läsarfavorit. Nu ska hon även ta sajten med storm.

– Jag tror att amelias läsare uppskattar att jag har ett ”kan själv”-tänk istället för att hela tiden köpa nytt. Det krävs ingen stor plånbok för det jag gör.

Går det att uppskatta bloggen även om man har tummen mitt i handen?

– Jamen gud ja! Alla mina projekt är inte stora ombyggnadshistorier. Det kan vara små inredningsdetaljer som skapats för att ändra en helhet med små medel. Många bäckar små gör som bekant stor skillnad!

Carolina har bloggat sedan sommaren 2010. Till skillnad från sin tidigare blogg kommer hon på amelias sajt försöka våga vara lite mer personlig, så att det byggs upp en relation mellan henne och läsarna.

Fixar bröllopet själv

Bland annat kommer vi att få ta del av planeringen inför hennes bröllop i juni. Tanken är att Carolina ska fixa ganska mycket själv.

– Det går nog inte att komma undan!

Här kan du läsa Calinas blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!