Överraska på Mors Dag med en weekend till New York!

Tävla om en weekend i New York med amelia och expedia.se - det kan bli årets härligaste överraskning! Kanske är det en gourmetweekend som väntar, en helg fylld av kultur eller en syndig shoppinghelg? I The Big Apple är det bara att välja och vraka.

Bo på supersnygga hotellet The Park Central mitt i smeten på Manhattan!

amelia och expedia.se ger dig chansen att vinna ett minne för livet! Villkoren är att du gör det till en Mors Dag-överraskning! Antingen vinner du resan och bjuder med dig din mamma, eller så är du mamma själv och bjuder med dig din son eller dotter! Och vi vill också att du skriver lite om helgen och tar härliga bilder för en liten berättelse om ert äventyr!

I priset ingår:

Flyg (tur-och-retur för 2 personer) till New York. 

Fyra  hotellnätter i dubbelrum (twin rum) på hotellet The Parc Central New  York Hotel. Hotellet är beläget centralt på Manhattan nära Times Square  och Broadway. Perfekt utgångspunkt för att utforska New Yorks oändliga  utbud av shopping, restauranger och kvällsnöjen.

Tävlingsregler: Tävlingen  pågår mellan fredag 13 maj och onsdag 25 maj och vinnaren utses av  representanter från amelia. Vinnaren ska boka resan för avresa mellan  juli och november 2011. Bokning av flyg och hotell sker efter tillgång. Utnyttjas  inte priset under perioden förfaller värdet och vinsten. Vinnaren kan  inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet eller ersättning.  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren presenteras på amelia.se.

Motivera varför du som mor är värd en extra lyxig Mors Dag-present eller varför din mamma är värd en resa till New York?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, och skriv din motivering i rutan för "Övrig information". Vi drar vinnaren 25:e maj och personen presenteras här den 26:e maj!

Vi frågade våra kära fans på Facebook: Vilka är era absolut bästa New York tips? Och vi fick snabbt svar från flera!

• 

Anette Rosvall  Här  kommer mina: FoodMarket på Grand central station, Chelsea market, Sapa  (vietnamesisk restaurang) på 24th street, brunch på the Boathouse  (restaurang) i Central park, Celeste UWS Amsterdam street/84th, Guggenheim museum, Ha en picknick i Central park. Shoppa på Fiorentino & Baker,  apa-snygga skor, Mercer street 10013, Lyssna på gospel i Harlem och ät cupcakes på kända The Magnolia  Bakery på Bleecker Street.
   

• 

Matilda Göranzon  Restaurangen  Max Brenner! 841 Broadway (mellan 13th och 14th Streets) Godaste maten  och fantastiska efterrätter (choklad to die for). Jag lovar att du inte  kommer ångra dig.
   

 

• 

Pia Printz  Mitt  tips är ett som jag läste i amelia: Beauty Bar på East 14th street-  happy hour med drink och manikyr för 10 dollar. Det var hur kul som  helst, så tack för tipset :)
   

 

• 

Emelie Arvestål  Flyga  helikopter över Manhattan, Rida i Brooklyn (kingston stables, trevlig  personal och mysiga hästar). Besöka shoppingcentrumen Jersey mall och Woodbury outlet. Självklart också se en musikal, Phantom of the opera  var fantastisk!
   

 

• 

Susann Jonsson

För  fina utsikter: Empire state building (tidigt på morgonen är sikten som bäst)  eller på Top of the Rock. För dig som vill se mycket och slippa gå i  lemmeltåg bör besöka: www.bikethebigapple.com  (välj den slinga som innehåller det du helst vill se ).  För övrigt tycker jag att man bara ska köpa med sig en riktigt god  picknick och sätta sig i Central Park en solig dag och bara känna sig som  hemma =) Om vädret är lite sämre så tycker jag konstutställningarna på  Guggenheim eller MoMa är de bästa. God mat i speciell miljö finns på  Buddakan, på 75 9th street.. Trevlig resa!!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!