Nyheter om bloggminglet – dags att anmäla sig!

Kära amelia-bloggare, se hit! Du kanske har blivit virtuell kompis med flera bloggare på vår portal, men aldrig haft chansen att träffa dem "in real life"? Nu har du chansen! Vi kommer få spännande besök, fina priser kommer delas ut, och alla får en goodie-bag! Så skynda att anmäla dig!

Torsdagen den 26:e maj, kl 16-19 anordnar vi ett blogg-mingel med dig, amelia-bloggare, i fokus! 

Kom och mys med varandra, kläm på vår populära bloggare Johanna Toftby som kommer berätta om hur hon började blogga och anledningen till varför hennes blogg blev så poppis. Hälsa på amelias chefredaktör Åsa Lundegård, och var med när Linda Skugge från vulkan.se delar ut "Årets Blokpris" till fyra av våra läsarbloggare! Lyssna till skön live-musik och tävla om fina priser! 

Vi bjussar på goda viner och mumsig plockmat!

Var? På Sveavägen 53 i Stockholm i Bonnier Tidskrifters restaurang BT-rian, med tillhörande solig innergård. O.S.A. senast 15 maj till blogg@amelia.se. Skicka med dina kontaktuppgifter samt en länk till din blogg på blogg.amelia.se

OBS! Du får självklart ta med dig en vän, som inte behöver vara bloggare på amelia.se, fyll då i hans eller hennes kontaktuppgifter också!

Alla som kommer får med sig en välfylld goodie-bag hem!

Varmt välkomna!

/amelia.se

Tack till vinnet.se och food for life!

Åsa Lundegård, Johanna Toftby och Linda Skugge är tre av gästerna på blogg-minglet 26 maj!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!