Nya svar från Maria Montazami!

Har du extensions? Pratar dina barn svenska? När kommer du till Sverige nästa gång? Frågorna till Maria Montazami på bloggen är många och hon gör sitt bästa för att svara. Här är hennes senaste svar!

Ur Marias blogg:

Tack för att ni kommenterar och frågar, jag försöker svara på så mycket som möjligt! Här är några svar:

Dinara , jag önskar att jag kunde äga ett par Christian Louboutin skor. Jag har storlek 42 och det deras skor runs small. Jasmine Cookie Brown mitt favoritämne var biologi. Maria du har rätt när det gäller skorna dom kommer säkert att göra jätteont efter ett tag. Mathilda min favorit rätt är spagetti med bolognese. Pimpity loved the lipstick rhinestones. Anna kul att du gillar inredning. I cant get enough of it!!! Amanda, Laguna Beach är fantastiskt. Bettan jag är 1.80 cm. Mia jag håller med vad du sa ang kommentarerna. Kom ihåg att jag är ny när det gäller blogging so please be patient haha!!!

Lotta vi bodde på Talltorp i Västerås. Kära Malin jag sätter inte på något under natten sover som en stock. Malin vår färg är från en amerikansk färghandel som heter Dunn-Edwards och det är två färger Medallion i hallen och Buckskin i köket. Nathalie när vi kommer hem till Sverige skall jag gå och kolla på läppstiften från Make up Store. Tack alla för era fina komplimanger ang poolen. 

Jasmine vet inte hur jag kan säga hej på din blogg vart hittar jag din adress? Sofia jag är glad att din man tittar för det gör Kamran med ibland. Madde u rock grattis till dina VG. Klara, Emma skickar dej en liten mail. Veronica tack för din kommentar.

Kram/ Maria

Maria Montazamis blogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!