Nya kläder - samma hjärta!

Tidningen amelia har genomgått en rejäl makeover. Chefredaktör Ann Fredlund vill att förändringen ska kännas som "en härlig vitamincocktail"! Både utseende och innehåll har fått sig en storstädning. Läs mer av Anns ord om nya amelia!

Chefredaktör Ann Fredlund hälsar välkommen till nya amelia!

"Premiär! I din hand håller du nya amelia. Vi har bytt typsnitt (hur bokstäverna ser ut), gjort om layouten (hur sidorna ser ut) och hittat en rad nya fasta med­arbetare som du möter redan på nästa uppslag.

Vi vill att allt detta ska kännas som en härlig vitamincocktail som ger tidningen ny vårenergi! Och smittar av sig på dig!Som alltid när man ska förändra och förnya är det bra att ta ut en färdriktning. Vår riktning blev att vi ska:

Bli vassare! Vi kommer att ha mer Debatt! (sidan 38) Dessutom inför vi något som heter amelia snackis (sidan 22) I amelia ska vi nosa fram ännu fler nya livsstilstrender du inte hört om tidigare och nya kvinnliga debattörer och spännande debatter.

Ge bättre guidning! Nu sätter vi en ära i att ge dig bra råd – valen blir ju bara fler! Vi testar, undersöker och ifrågasätter, allt från ny teknik (Lilla gumman sidan 102) till skönhet (sidan 68).

Bli snyggare! Vår AD Jonna Olsson har svettats inne i en skrubb i flera månader för att skapa amelias nya utseende. Hon har ”storstädat” och försökt skapa en lugnare, men samtidigt mer kraftfull tidning. Vi har hittat på en rad nya små avdelningar och moment som möter dig i varje nummer.Men trots att vi har nya ”kläder” så är det samma hjärta som bultar här inne. amelia har ett stort hjärta. För att påminna om allt som det slår för (det är precis samma saker som när vi startade för 14 år sedan) så har jag med hjälp av redaktionen präntat ner allt det ameliahjärtat bultar för, här bredvid.

För det är ju ändå det som är det viktigaste i livet: Vart man än går, eller vart livet tar en – att hjärtat är med!

Hälsningar/ Ann"

Vad tycker du om nya amelia? Gå till Damrummet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!