Nu öppnar vi nya bloggportalen!

Stor trumvirvel!! Får vi stolt presentera amelias helt nya bloggportal som nu slår upp portarna! Och dessutom firar vi två färska bloggare i amelias gäng, Magnus Carlsson och Claudia Galli! Vi hoppas att många fler upptäcker bloggandet och hittar hem på blogg.amelia.se.

Nu är det äntligen dags, efter många månaders förberedelser på amelias redaktion med amelia.se:s produktchef Lotta Lundberg och webbredaktör Marie Blomgren i spetsen. En ny, snyggare och framförallt enklare portal att blogga på, för dig och för våra "vip"-bloggare.

Maria Montazami, Magnus Carlsson, Claudia Galli, Johanna Toftby, Käthe, Katerina Janouch, Annika Sjöö och Karin Adelsköld kommer att underhålla oss, medan Husmorsorna tar ett uppehåll.

Parbloggen och Singelbloggen ligger kvar som premium-bloggar.

(Vi vill rikta ett särskilt tack till vår AD Erika Kihlgård och gränssnittsutvecklare Louise Fasth som gjort så att allt är så snyggt inne i vår bloggportal!)

Men nu hoppas vi att ni, våra kära besökare, fyller upp sidan med massor av roliga, personliga och intressanta bloggar!

Vi byter teknik till Word Press som många av er säkert redan känner till. Det är ett system som är enkelt och snabbt att jobba med.

De nya bloggarna kommer att bli större och bredare,

Ni kommer kunna lägga in egna personliga blogghuvuden och mycket, mycket mer...

Ni kan blogga från era iPhones och vi hoppas att er bloggupplevelse kommer att öka radikalt!

Gå bara in och registrera din blogg på blogg.amelia.se!

Våra vip-bloggare!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!