Foto: TV4

Nu kan "Solsidan" bli långfilm: "Det finns mycket roliga idéer"

Det blir ingen ny säsong av succéserien nästa år, men däremot finns planer på att göra långfilm av "Solsidan". Premiär på vita duken skulle kunna bli 2017 eller 2018, enligt Expressen.

– Jag tror att många skulle tycka det var roligt att utforska långfilmen som en form för "Solsidan". Man ska först och främst ha en bra idé. Det finns flera idéer, sedan en tid tillbaka. Jag kan inte gå in på exakt var manuset befinner sig. Men det finns idéer. Mycket roliga idéer, säger Pontus Edgren, som har varit med och skapat serien, till Expressen.

Enligt Pontus Edgren har filmdiskussionerna funnits länge, men inget är ännu bekräftat.

Produktionsbolaget har dock redan tagit fram flera idéer till en långfilm. Den skulle förstås utgå från de nuvarande huvudkaraktärerna, men även nya karaktärer kan komma till.

– Finansieringen är inte riktigt klar. Idé först, och sedan diskussion internt: "Tycker vi att det här är kul?" Och som sagt, vi har pratat om det här i flera år. Jag hoppas att detkommer att hända någon gång de närmaste åren, säger Pontus Edgren, till Expressen.

Vill du se mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget!

Du kommer också att vilja se:

Nya fantastiska bloopers från Solsidan (det här är verkligen en skrattfest)

13 gånger skådespelarna tappade det helt under inspelningarna av ”Solsidan”

Här går allt fel på "Solsidan"-inspelningen – Felix Herngren & Mia Skäringers skrattattack

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!