Nu är den här! Se första klippet från ”Selmas Saga” (2016 års julkalender)

Nu är det inte långt kvar till december, och förutom lussekatter, pepparkakor och doften av granbarr så längtar vi även otroligt mycket till julkalendern börjar sändas på tv. 2016 års julkalender heter ”Selmas Saga” och i rollerna ser vi några av Sveriges största skådespelare. Här får du tjuvkika lite på vad som komma skall...

Den första december är det dags att bänka sig framför tvn, för då får vi äntligen se första avsnittet av 2016 års julkalender ”Selmas Saga”. I rollerna ser vi några av Sveriges största skådespelare, Johan Ulveson, Björn Gustafson,Shima NiavaraniochIng-Marie Carlsson. Dessutom får vi se David Hellenius och Renee Nybergs son Leo Hellenius. Huvudrollen Selma spelas av åttaårigaEster Vuori.

Det bjuds på ett magiskt juläventyr i årets julkalender ”Selmas Saga”

 

Julkalendern 2016 handlar om åttaåriga Selma som får reda på att hennes familj ska vräkas från sitt hus och att de inte har råd att bo kvar. Förtvivlad flyr hon ut i vinternatten, då träffar hon den märklige forskaren Efraim von Trippelhatt, som säger sig ha en karta till Tomtens Rike. Vilket är tur då Selma vill framföra en viktig önskan till jultomten.För manus och regi stårPer Simonsson och Stefan Roos.

Här under kan du se trailern till 2016 års magiska julkalender!

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Du kanske också vill läsa:

Abba gör ”comeback” – ”Vi älskar att vara med och skapa någonting nytt”

A capella-gruppens version av Leonard Cohens ”Hallelujah” ger oss gåshud

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!