Närgånget med Jesse Williams

Han är känd som hunken Jackson Avery i den amerikanska tv-serien Grey´s Anatomy. amelia har träffat honom för att ställa några väl valda frågor om kärlek, pinsamma tagningar och om han förväntas bli den nya McDreamy.

Blir din tjej aldrig svartis?

– Nej, hon tar det bra. Vi har varit tillsammans väldigt väldigt länge och känt varandra långt innan jag blev skådespelare. Vi är öppna och ärliga om vad vi känner, fast det är klart, allt är nytt för oss båda. Vi tar ett steg i taget.

Men det hånglas ju en del mellan Jackson och Lizzie. Är hon bra på att kyssas?

– Ha! Ja, det är hon. Hon är en jättebra person att jobba med. Hon är cool och professionell. 

Det måste vara svårt att inte involvera några känslor?

– Konstigt nog är det inte det. Det är typ den minst intima upplevelsen man kan ha. Man måste komma ihåg att det går omkring massor av stora håriga män som jobbar på inspelningsplatsen, plus att det är min arbetskamrat jag hånglar med.Blir det aldrig konstig stämning efter en het tagning?

– Inte hittills. Alla skådisar är väldigt erfarna och professionella. Men det är klart att det känns lite konstigt när man står naken i en dusch och 40 pers stirrar på min rumpa. Det vill man ju liksom inte, men det är en del av jobbet.Saknar du någon gång ditt gamla, mer anonyma liv?

– Jag har inga dåliga historier associerat till kändisskapet i sig. Det är klart att alla kan behöva ett privatliv, men det är mycket coolt som kommer med att folk vet vem du är. Och egentligen är jag ju inte känd. Jag kan gå vart jag vill och göra i princip vad jag vill!Och frågan vi alla undrar över: Om det blir allvar av Patrick Dempseys avhoppsrykten efter säsong 8, blir du den nya McDreamy då? 

– Haha! Ingen aning! Jag tror inte att han ska sluta, men jag vill vara med så länge jag kan, så jag gör ?mitt bästa för att axla uppgifterna de ger mig. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!