Närgånget med Adam Alsing

Vad döljer sig bakom mysfarbror-fasaden Adam? En dynamitgubbe? amelias Athena Moghimi kryper intill en av Sveriges mest populära programledare.

– Jag vänder mig emot epitetet ”gubbe”. Farbror Skägg, ja, ibland, men inte gubbe. Mr Titan kallas jag numera bland vänner, detta till följd av en höftledsoperation.

 Stackars, hur synd är det om dig?

 – Inte så mycket nu men det har varit. Oj, oj, oj. Det har varit fantastiskt synd om mig. Nu är det dock bättre och jag ser fram emot att snart få släppa kryckorna.Du vinner alltid mot lyssnarna på ”Vinn Adams pengar”. Ärligt nu, har du någon gång fuskat?

 – Ärligt, aldrig! Det vore inte lika kul att vinna om det förekom fusk. Ibland kommer det upp lyssnare till Mix som vill kontrollera att allt går rätt till och det gör det såklart.

 Är det inte dags att skaffa dig ett riktigt jobb snart?

 – Ha ha! Jo, det kan det nog vara. Samtidigt så betalar sig det här ”tramsandet” ganska bra. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

 Vad skulle du göra om du inte var radio- och tv-man?

 – Jag hade långtgångna planer på att bli psykolog med inriktning på idrottare och andra som måste prestera under press, exempelvis programledare i direktsända tv-program. Sen tyckte jag att jag skulle bli kock. Mästerkock. Nu är jag mer inne på att man skulle föda upp grisar och producera en lufttorkad skinka som slår Pata Negran. Från Sverige. Vi får se vad jag vill bli nästa år.

 Jag måste erkänna att jag sökte till ”Big Brother” endast för din skull.

 – Ha ha! Det gjorde du helt rätt i. Kan inte begripa varför dom inte tog in dig.

 Hade det underlättat om jag gick sängvägen?

 – Där har vi förklaringen! Nejdå, skämt åsido, det hade aldrig hänt även om jag hade varit singel. Det hade känts ytterst oprofessionellt.

 Bra svar. Har hört att du har dåligt sinne för ekonomi, vilket är ditt dummaste inköp?

 – Oj, jag har köpt så mycket dumma grejer. Men det måste vara ett par byxor från Boss som var två storlekar för små redan när jag köpte dom. Varför? Jo, det skulle bli en morot att gå ner i vikt. De är fortfarande två nummer för små.

 Berätta något som INGEN ANNAN vet om dig.

 – Jag älskar rom-coms och har sett ”Pretty Woman” 20 gånger. Jag gråter varje gång. Snudd på bryter ihop när Richard Gere kommer åkande i limousinen i slutet. Se ”The Proposal”! Dagens rom-com tips.

Fakta om Adam - ”Mr Titan”

Namn: Adam Alsing

Ålder: 41

Yrke: Programledare för ”Äntligen morgon” på Mix Megapol

Bor: I Bromma utanför Stockholm

Aktuell: Bloggar med Gry Forssell på amelia.se

Familj: Frun Anette och sönerna Sebastian och Kasper

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!