Musiktips till helgen!

Vill du koppla av eller bli peppad av lite ny, bra musik inför helgen? Här får du amelias Pia Kalischers bästa tips!

Spellistan!

Fibes, Oh Fibes! med Kim Wilde

"Run To You"

Omdöme: Kim Wildes nasala godis-röst är fortfarande densamma och hon sätter guldkant på Fibes, Oh Fibes! grandiosa poplåt som pumpar och kråmar sig fram. Ett vrålåk till radiohit. 

Taken By Trees

"Watch The Waves"

Omdöme: Här är en ljuvligt flummig låt i ordets bästa bemärkelse. Svävande sång över en lätt gungande blandning av indiepop och österländsk musik. Får stressade nerver att mjukna.

Muse

"Uprising"

Omdöme: Halvstel gothrock kan faktiskt vara alldeles underbar, när den är så catchy som denna hit. Manierad sång och vetskapen om att ingen i bandet någonsin ler gör det hela ännu bättre.

Och så till sist ett album som räddar hela hösten:

Whitney Houston

"I Look To You"

Omdöme: Ja jisses, så här låter en överlevare. Whitney Houston har rest sig på nio och en halv och levererar en riktigt bra platta. Hon spottar ur sig en trotsig version av ”Song For You”, sjunger obehindrat duett med Akon och hanterar dagens r’n’b med den äran. Ett par hyperballader kröner denna rätt magnifika återkomst.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!