Foto: Instagram/IBL

Mia Skäringer historisk: "In your face grabbar"

Mia Skäringer blev historisk när hon sålde ut Globen fem kvällar i rad med sin show "Avig Maria – no more fucks to give". I ett inlägg på Instagram passar humordrottningen på att slänga iväg en känga till alla som inte trott på henne: "In your face grabbar. Det är jag, Metallica, Eminem och Kent".

Ett utsålt Globen. Fem kvällar i rad. 

Mia Skäringer blev i veckan historisk när hennes föreställning drog fulla hus i Stockholm.

På Instagram berättar Mia om känslorna bakom succén:

”Faktiskt; In your Face grabbar. Det är jag, Metallica, Eminem och Kent. Alla ni som är så intresserade av försäljningssiffror. Som räknat om och förbi. Förenklat och förklarat min framgång. Reducerat mig till en ”kvinnlig komiker” som hade tur i tiden. Vi har ett nytt resultat. Jag klarade mig fint utan ryggdunk. Utan att någonsin tänka på att jag är kvinna”.

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringer om sin kroppshets: ”Jag försökte till och med ligga snyggt”

 

Det här är Mia Skäringers show "Avig Maria – no more fucks to give"

Föreställningen är regisserad av Helena Bergström och Mia själv beskriver den som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Mia Skäringer. Foto: Annika Berglund

Showen har hyllats av både publik och kollegor. Så sent som för några dagar sedan satt prins Carl Philip och prinsessan Sofia i publiken. Efteråt tog prinsparet till Instagram för att tacka: "Tack Mia Skäringer Lazar för denna viktiga show".

Efter succén öppnar Mia Skäringer nu upp för fler föreställningar: Den 14 november i Stockholm och den 11 november på Scandinavium i Göteborg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!