Marley & me

Den här dråpliga komedin med struliga Owen Wilson och söta Jennifer Aniston är inget för hundfilmernas Topp 10-listor, tycker Samuel Mesterton.

Hollywood har länge ombesörjt vår kärlek till hundar. ”Marley & me” gör det i högsta grad också – men Marley är ingen Benji, Lufsen eller Lassie. Owen Wilson och Jennifer Aniston är ett journalistpar, han skriver krönikor, hon stannar hemma med barnen. Och, visst ja, de skaffar hund också. Charmigt och ambitiöst, men inget för hundfilmernas Topp 10-listor. Mer en ordinär myspysig romkom om ett kämpande par – med hund inskjuten i handlingen. Visst, man ska inte vänta sig Bergmans ”Scener ur ett äktenskap” här, men ändå. Owen and Jen är sitcom-söta, hon gör sin Rachel Greene. Det är som om Ross Geller när som helst ska kliva in genom dörren och försöka få henne tillbaka.

Premiär 27 mars

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!